• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:5

İmsak'a Kalan Süre

ASKON KIRIKKALE İLE BAKÜ ARASINDA TİCARET KÖPRÜSÜ KURULUYOR

Kırıkkale'nin iş dünyasında önemli bir rol üstlenen ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, Azerbaycan'dan gelen iş insanı Shair Guliev'i misafir etti.


BİLGİ ALDI 

İş insanı Shair Guliev, ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve ASKON Üyesi iş insanlarını ziyaret etti. Azerbaycan'da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Azeri işadamı Guliev’e Kırıkkale’nin imalat sektöründeki potansiyeli ve iş imkanları hakkında bilgiler aktaran ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Görüşme sırasında Savaş Geyik ve Shair Guliev, Kırıkkale-Bakü arasında ticari işbirliği ve öne çıkan alanlar üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

YATIRIMLAR ELE ALINDI 

Kırıkkale'nin sanayi ve üretim sektöründeki potansiyeli, özellikle otomotiv endüstrisi ve yan sanayi alanında fırsatlar ve yatırım imkanları ele alındı. Ziyaretin ardından ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Geyik ve Guliev, ASKON üyesi ARS Savunma ve Bahadır Kimya fabrikalarında incelemelerde bulundular.

Azeri işadamı Guliyev işletmelerin teknolojik altyapısı, kalifiye iş gücü ve lojistik avantajlarının yanı sıra Kırıkkale'deki üretim tesislerinin kalitesi ve kapasitesi hakkında da detaylı bilgiler edindi. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Geyik, ziyaret sırasında Kırıkkale'nin yatırım fırsatlarına bilgilendirme yaptı, işbirliği ve ortak projelere açık olduklarını belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

ONLAR EĞLENDİ HERKES EĞLENDİ

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE ÇALIŞIYOR; 3 AVRUPA ÜLKESİNE İHRACAAT

İlginizi Çekebilir

DEİK SEÇİMLERİNE ASKON KIRIKKALE DAMGASI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97198

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647